FESTIVAL OF FIRE

Toen ik werd benaderd voor het Festival of Fire hoefde ik niet lang na te denken, was ik direct enthousiast. Het leukste aan deze opdracht is dat het een nieuw festival is, ik mocht dus helemaal losgaan met ontwerpen! In het logo zijn de kleuren oranje, geel, rood en paars te zien. De kleur oranje staat voor warmte, geel voor positiviteit, rood voor samen zijn en paars voor het geloof. Samen vormen ze een mooi verloop van kleuren. In de vorm van het logo is duidelijk een vlam te zien, dit verwijst naar het Fire. Als je verder kijkt in het logo zie je ook een soort van poppetje met de handen in de lucht, het is een festival om het geloof te eren. Ik vind het belangrijk dat alle ontwerpen in de huisstijl bij elkaar passen en herkenbaar zijn, daarom heb ik steeds dezelfde basis aangehouden.

1964923_314181732088671_2074177550341884700_n